Behance Served Sites

Served is a collection of sites that showcase category specific content from Behance, the world's leading platform for creative professionals across all industries.

View All Served Sites →

CA Tarragona

Info
Statistics
Created:
Last Edited:
9051
386
37
Description
Per a la identitat corporativa del CA Tarragona Centre d'Art, vam establir de treballar mitjançant unes variables d'identitat que construïssin, a la llarga, un ampli ventall d'aplicacions i suports, sempre diversos, però amb un fort component de marca que permetés un ràpid posicionament del nou equipament cultural i una senzilla identificació per part de la població. El CA basa la seva activitat a partir de cinc programes: LABmediació, Difusió, Formació, Producció i Documentació. Participants en el projecte: Direcció d'art i disseny gràfic: Martí Ferré, Agnès Simon Disseny gràfic: Anna Bosch, Marina Martínez, Vicky Salsas Motion graphics: Oscar Arias Música: Thrashoo Programació web: Cero Impressió: Gràfiques del Foix
Share
 • CA Tarragona
  Branding for an Art Center
 • En un moment del procés de disseny vam observar que, efectivament, el dibuix de les lletres CA que proposàvem, podia extrapolar-se a altres orígens (no només pilotes en moviment) i d'aquí van sorgir cinc animacions que són variacions de la marca original, cada una il·lustrant un programa del Centre.

 • If you like our work, you can follow us on Facebook and twitter
  http://www.facebook.com/bildigrafiks
  http://www.twitter.com/bildigrafiks
  or visit our website
  http://www.bildi.net

Comments: ( Comments )