Behance Served Sites

Served is a collection of sites that showcase category specific content from Behance, the world's leading platform for creative professionals across all industries.

View All Served Sites →

Foliedruk

Info
Statistics
Created:
Last Edited:
4153
184
11
Description
Foliedruk, zegt u? Nog nooit van gehoord. Wel vanaf nu komt daar verandering in! De knowhow bundelen, de naam bekend maken bij de juiste doelgroep, 't begint allemaal met ... juist: een krachtig logo en een uitgewerkte communicatiestrategie. In opdracht van een toonaangevende foliedrukkerij Buromac mochten wij de branding ontwikkelen voor foliedruk.be. Naast het creëren van een logo en bijhorende huisstijl werden ook een direct mailing en site gecreëerd. www.foliedruk.be
Share
  • Foliedruk
  • Foliedruk, zegt u? Nog nooit van gehoord. Wel vanaf nu komt daar verandering in! De knowhow bundelen, de naam bekend maken bij de juiste doelgroep, 't begint allemaal met ... juist: een krachtig logo en een uitgewerkte communicatiestrategie.

    In opdracht van een toonaangevende foliedrukkerij Buromac mochten wij de branding ontwikkelen voor foliedruk.be. Naast het creëren van een logo en bijhorende huisstijl werden ook een direct mailing en site gecreëerd.


    www.foliedruk.be

Comments: ( Comments )